Kittens

Medio mei verwachten wij weer kittens. Scrol naar beneden om de planning te zien. Wij werken met een aanmeldformulier. Op dit moment is de vraag echter groter dan ons aanbod. Helaas zetten wij daarom tijdelijk geen mensen op onze wachtlijst. Ben je toch benieuwd? Wij zullen dagelijkse updates op onze  Facebook Maine Coon Cattery Sortjes pagina plaatsen. Mochten er toch kittens beschikbaar komen zullen wij dit ook op Facebook melden. Hiernaast de directe toegang tot de pagina.

Hieronder een foto-impressie van onze nestjes; 

  • Facebook
A- Nest Paw Patrol Jack X Muis
Magnetcoon E'Jack Daniels X Mayne Matches Breezer 
Op 15 mei 2020 zijn er 7 gezonde katers geboren. Ze zijn allemaal voorzien van een stamboom, entingen, paspoort, chip en allemaal goedgekeurd door onze dierenarts. Deze 7 knappe jongens zijn in augustus 2020 uitgevlogen.
B- Nest My Little Pony Jack X Vlinder
Magnetcoon E'Jack Daniels X King of Coons Virginia
Op 12 september 2020 zijn er 6 Knappe katers en poesjes in de kleuren black-smoke, blue-smoke, blue-silver tabby en black tabby blotched geboren.Deze kittens zijn allemaal uitgevlogen incl stamboom, enting, contract, chip, paspoort en kittenpakket. 
* Nest Vlinder X ...?
King of Coons Virginia X ....

Soms laat de natuur zich niet 'plannen'...

Op Facebook staat een foto van Chase en mij. Een ongelofelijk grote, mooie kater met een prachtige stamboom, zoon van onze eigen Muis en natuurlijk niet verwant aan Vlinder......Die kwam hier logeren toen Vlinder krols was. Hij is nog jong en leek geen interesse te hebben. Na 3 dagen is hij opgehaald. Meteen daarna is Vlinder die nog krols was een nachtje ontsnapt..

Al 3 jaar lang zijn wij erg secuur met het binnen houden van onze poezen en dit gaat ook eigenlijk elke keer goed tot die ene zaterdagnacht... de kans is dan ook zeer groot dat ze gedekt is door een onbekende vader.

Vlinder is zelf uitgebreid DNA gecheckt, voorzien van stamboom en ze heeft recent een hart en nieren (HCM en PKD) echo gehad. We hadden al een kater voor haar uitgezocht, (Chase, ook helemaal getest) maar blijkbaar had Vlinder andere plannen...?

Half mei verwachten wij dus waarschijnlijk een nestje kruising maine coon kittens. Deze kittens zullen helaas geen stamboom krijgen. Wel krijgen ze uiteraard onze liefde mee.. Ze groeien op in onze woonkamer met onze kleine kinderen, ze krijgen net als eerdere kittens ook een kittenpakket, DA check, paspoort en enting mee.

Spannend welke kleurtjes eruit gaan komen en of ze de lange vacht van mama (en/of papa) krijgen. We blijven updaten ♡